Antena 3 CNN Politică Ligia Deca şi-a făcut bilanţul ca ministru al Educaţiei: "Cea mai provocatoare perioadă a vieții mele"

Ligia Deca şi-a făcut bilanţul ca ministru al Educaţiei: "Cea mai provocatoare perioadă a vieții mele"

Ligia Deca a publicat, astăzi, într-o postare pe Facebook, bilanţul anului 2022-2023 ca ministru al Educaţiei. "Cea mai provocatoare perioadă a vieţii mele", a declarat ministrul liberal al Educaţiei.

Ligia Deca şi-a făcut bilanţul ca ministru al Educaţiei: "Cea mai provocatoare perioadă a vieții mele"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2023   •   20:20

Bilanţul ca ministru al Educaţiei a fost publicat pe site-ul ministerului şi poate fi accesat pe edu.ro.

"Am publicat sinteza activității din cea mai provocatoare perioadă a vieții mele, într-un exercițiu de transparență ce pune la un loc munca mea și a echipei de la Ministerul Educației, pe care am onoarea să o coordonez din octombrie 2022.

Am înțeles mai bine, în acest răstimp, valoarea muncii în echipă, a criticii constructive și a oamenilor care se dedică celui mai mare sistem public din România. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care fac lucrurile să se întâmple, celor care nu obosesc să muncească pentru binele copiilor și celor care continuă să vadă binele pe care ne străduim să-l facem și să creadă în el.

Sunt convinsă că lucrurile se pot face mai bine. Însă de un lucru puteți fi siguri: înțeleg valoarea lui „împreună”. Iar devotamentul meu și al colegilor de la minister este neclintit de crize, greutăți sau contexte (geo)politice succesive. Vom face tot ceea ce ne stă în putință să transformăm România Educată într-o speranță împlinită pentru fiecare dintre noi.

Vă invit să răsfoiți sinteza activității, care este disponibilă în linkul din primul comentariu", a scris Ligia Deca în postarea de pe Facebook.

Am publicat sinteza activității din cea mai provocatoare perioadă a vieții mele, într-un exercițiu de transparență ce pune la un loc munca mea și a echipei de la Ministerul Educației, pe care am onoarea să o coordonez din octombrie 2022. Am înțeles mai bine, în acest răstimp, valoarea muncii în echipă, a criticii constructive și a oamenilor care se dedică celui mai mare sistem public din România. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care fac lucrurile să se întâmple, celor care nu obosesc să muncească pentru binele copiilor și celor care continuă să vadă binele pe care ne străduim să-l facem și să creadă în el. Sunt convinsă că lucrurile se pot face mai bine. Însă de un lucru puteți fi siguri: înțeleg valoarea lui „împreună”. Iar devotamentul meu și al colegilor de la minister este neclintit de crize, greutăți sau contexte (geo)politice succesive. Vom face tot ceea ce ne stă în putință să transformăm România Educată într-o speranță împlinită pentru fiecare dintre noi. Vă invit să răsfoiți sinteza activității, care este disponibilă în linkul din primul comentariu.

Publicată de Ligia Deca pe Sâmbătă, 30 decembrie 2023

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Ligia Deca PNL Ministerul Educației
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close