Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, în cautarea unei scuze pentru a întârzia la recepția președintelui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea, în cautarea unei scuze pentru a întârzia la recepția președintelui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea, în cautarea unei scuze pentru a întârzia la recepția președintelui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: presidency.ro
10 Mai 2017   •   19:26

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, la Craiova, răspunzând unei întrebări, că s-ar putea să întârzie la recepţia de Ziua Europei, organizată joi de preşedintele Klaus Iohannis, dar că va căuta ”o scutire ceva” să motiveze, scrie News.ro.

”Mâine s-ar putea să întârzii la recepţia de la Cotroceni, caut acum o scutire ceva să motivez. Intenţionez, dacă reuşim, să terminăm lucrările în plenul reunit în timp util, pentru că, din păcate, din cauza lipsei unor colegi de-ai noştri, nişte hotărâri ale Parlamentului au fost anulate. Eu ieri, şi aseară, şi azi dimineaţă, am vorbit la telefon personal cu aproape toţi senatorii PSD, cu excepţia a doi dintre ei şi mâine vreau să fim cu toţii acolo. După ce dezbatem toate proiectele de legi de pe ordinea de zi, regulamente, comisia de anchetă parlamentară...”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă va participa la recepţia de Ziua Europei, organizată joi de preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, întrebat dacă joi va fi luat în discuţie şi raportul privind revocarea lui Mişu Negriţoiu de la şefia ASF şi dacă există un înlocuitor pentru acesta, Dragnea a afirmat: "Din câte ştiu eu raportul este în plen şi va fi supus la vot. (...) Imediat, nu. Mâine vom vota vicepreşedintele ASF pe asigurări, este cel mai important lucru”.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Ziua Europei Klaus Iohannis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close