Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: PSD-ul nu e un partid "hopa-mitică" (VIDEO)

Liviu Dragnea: PSD-ul nu e un partid "hopa-mitică" (VIDEO)

Liviu Dragnea:  PSD-ul nu e un partid "hopa-mitică" (VIDEO)
30 Sep 2009   •   22:57

?Din câte ştiu eu i-a cerut demisia lui Nica, însă preşedintele are un instrument mult mai bun la îndemână, să discute cu Emil Boc, acesta să-şi retragă solicitarea de revocare a ministrului şi atunci criza se rezolvă?, a spus Liviu Dragnea la Sinteza Zilei de miercuri.

Declaraţia vicepreşedintelui PSD a fost făcută în contextul în care Traian Băsescu tocmai îi ceruse demisia lui Dan Nica, care a refuzat să şi-o prezinte.

?Nu suntem la piaţă, PSD-ul nu e un partid hopa-mitică. Partidul Social Democrat a acceptat şi a înghiţit multe compromisuri în această coaliţie [...]. Dan Nica începuse chiar să aibă probleme în partid deoarece susţinea cel mai mult echilibrul şi făcea apel la calm în interiorul PSD?, a subliniat Liviu Dragnea.

Vicepreşedintele PSD consideră că Emil Boc nu putea lua decizia de a-l demite pe ministrul de Interne fără acordul şi susţinerea preşedintelui Traian Băsescu.

?Credeţi că Traian Băsescu a aflat de la televizor de decizia lui Emil Boc? Nu cred că Boc are curajul să ia o decizie de genul ăsta fără acordul preşedintelui?, a conchis Liviu Dragnea.



În cadrul emisiunii invitaţii au luat în discuţie şi un clip video care a fost postat recent pe internet. Astfel, candidata independentă la Europarlamentare, Elena Băsescu, participă la o emisiune pe care o pregăteşte împreună cu prezentatorul acesteia. Scena se desfăşoară în studiourile televiunii One din Petroşani.

?Puteţi să mă întrebaţi şi de sondaje, ca să vă spun şi eu, pentru că nu cred în sondaje...?, spune Elena Băsescu. "Hai domnişoară că o să câştigaţi, înaintea PRM-ului?, se aude şi vocea prezentatorulu.
?Mona, mai adu-mi puţin mapa, pentru că vroiam să văd...?, mai spune Elena Băsescu, adresându-se unei persoane din culise.





Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close