x close

Ludovic Orban atacă PSD înaintea audierilor miniştrilor propuşi: Nu ne interesează votul din comisii

de A.M.P    |    17 Feb 2020   •   11:20
Ludovic Orban atacă PSD înaintea audierilor miniştrilor propuşi: Nu ne interesează votul din comisii 482 Foto: gov.ro

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, înaintea audierilor miniştrilor propuşi în Guvernul Orban II, că aleșii PNL îi pot aviza pozitiv pe cei propuși să facă parte din noul Executiv.

”Audierile din comisii se referă la calitatea, valoarea, competența ministrilor și este normal ca în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL să dea un vot favorabil acestora”, a spus Orban.

Cu toate acestea, Ludovic Orban a subliniat că votul din comisii nu are nicio însemnătate, iar intenția PNL de a declanșa alegerile anticipate rămâne neschimbată.

Citește și: Orban: OUG privind anticipatele, fundamentală. Am vrut să creștem prezența la vot!

”Audierile din comisie se derulează în niște condiții politice care sunt rezultatul alegerilor din 2016 și, așa cum am spus și la audierile anterioare, ultimii care pot să judece candidații noștri de miniștri și guvernarea actuală sunt parlamentarii PSD. Ca atare, indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, pentru mine e important ca ministrii din echipa de care o conduc să prezinte ce au făcut și viziunea PNL. Nu ne interesează votul în comisii pentru că e viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament față de opțiunile actuale ale cetățenilor”, a mai spus Orban.

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban audiere ministri Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati