Antena 3 CNN Politică Mai depune PSD moţiune de cenzură sau nu. Anunţul decisiv făcut de Romaşcanu

Mai depune PSD moţiune de cenzură sau nu. Anunţul decisiv făcut de Romaşcanu

PSD va depune moţiunea de cenzură împotriva guvernului Orban cel mai târziu luni şi, în niciun caz, nu va renunţa la această mişcare, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Lucian Romașcanu, la Antena 3.

Mai depune PSD moţiune de cenzură sau nu. Anunţul decisiv făcut de Romaşcanu
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    12 Aug 2020   •   14:46

Social-democraţii vor depune moţiunea de cenzură, aşa cum au anunţat, la jumătate lunii august şi nu renunţă la această idee, a spus, miercuri, Lucian Romașcanu.

"Nu s-a schimbat cu nimic decizia pe care am anunţat-o, şi anume că depunem moţiunea la mijlocul lunii august, nu există nicio decizie care să schimbe această hotărâre a Partidului Social Democrat, deci probabil că cel târziu luni vom prezenta această moţiune în Parlament", a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, miercuri, la Antena 3.

Romaşcanu: Cel mai târziu luni, depunem moţiunea

Vocea PSD a spus că a văzut ştiri cum că partidul său nu ar mai depune moţiunea sau că ar amâna-o, însă susţine că nu este adevărat.

"Nu este cazul, pentru că răul făcut e deja prea mare", a răspuns Romaşcanu.

PSD a decis: Moțiunea, depusă luni

Întrebat dacă există voturile pentru trecerea acestei moţiuni pentru căderea cabinetului Orban, purtătorul de cuvânt al PSD a răspuns:

Are PSD voturile necesare pentru căderea guvernului?

"Sunt lucuri cu care nu ne jucăm. Şi  Pro România, şi ALDE au anunţat că vor vota această moțiune. Credem că și USR-ul va vota această moțiune, dacă vor să-și mențină linia de discurs împotriva actualului Guvern", a completat Lucian Romașcanu, la Antena 3.

Apoi, că odată ce va pica Guvernul va fi anunțată și propunerea de premier susținut de PSD, a mai spus Lucian Romașcanu.
 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu moţiune cenzură
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close