Antena 3 CNN Politică Man, despre primirea lui Becali în PPDD: Putem avea o discuţie dacă îşi asumă statutul

Man, despre primirea lui Becali în PPDD: Putem avea o discuţie dacă îşi asumă statutul

Man, despre primirea lui Becali în PPDD: Putem avea o discuţie dacă îşi asumă statutul
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2013   •   17:36

Preşedintele PPDD Simona Man, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că ar putea avea o discuţie cu George Becali despre primirea acestuia în formaţiune, dacă parlamentarul îşi asumă statutul PPDD şi va hotărî că se poate integra, informează Mediafax.
   
"Dacă domnul Becali îşi asumă statutul şi va hotărî că se poate integra, putem să avem o discuţie. În principiu, în primul rând trebuie să-şi asume statutul PPDD", a spus Simona Man, într-o conferinţă de presă, răspunzând unor întrebări.
   
La rând său, Dan Diaconescu, prezent la această conferinţă, a arătat că dacă Becali îşi va exprima această dorinţă, hotărârea privind aderarea lui la acest partid o iau reprezentanţii PPDD.
   
"Eu nu pot să nu fiu alături de Gigi Becali, chiar dacă el mi-a fost adversar şi în cazul Oltchim şi în alte situaţii. Eu consider că în principal adversarului trebuie să-i dai şansa de-a fi liber, nu numai ca exprimare, dar şi fizic vorbind, aşa cum este situaţia de acum", a spus Dan Diaconescu.
   
El a constatat cu "tristeţe" că Becali nu-i poate fi contracandidat la Preşedinţie şi a arătat că acesta "este oricum o pasăre rară în Parlament sau pe scena politică pentru că el este printre puţinele excepţii care ia de la el bani şi dă la popor".
   
George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.
   
El a ţinut să precizeze că Becali va activa în continuare ca parlamentar independent.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu becali condamnat
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close