Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu cere USR-PLUS și AUR să semneze moțiunea de cenzură înaintată de PSD: ”Aveți probleme cu textul? Haideți să discutăm!”

Marcel Ciolacu cere USR-PLUS și AUR să semneze moțiunea de cenzură înaintată de PSD: ”Aveți probleme cu textul? Haideți să discutăm!”

Președintele PSD Marcel Ciolacu solicită partidelor USR-PLUS și Alianța pentru Unirea Românilor să semneze moțiunea depusă de partidul pe care îl conduce, după ce AUR a depus propria moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Marcel Ciolacu cere USR-PLUS și AUR să semneze moțiunea de cenzură înaintată de PSD: ”Aveți probleme cu textul? Haideți să discutăm!”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    02 Sep 2021   •   16:05

„Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat?”, îi întreabă Marcel Ciolacu pe membrii celor două partide, printr-un mesaj pe Facebook, alături de care a atașat și moțiunea PSD intitulată ”STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU!”.

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure.

Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți - cu adevărat!- ca acest guvern să pice?

Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?

Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!”, a transmis Marcel Ciolacu.

AUR este dispus să semneze o moțiune de cenzură cu USR-PLUS

Co-președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat astăzi că partidul pe care îl conduce este de acord să semneze o moțiune de cenzură comună împotriva Guvernului Cîțu, inclusiv cu USR-PLUS.
„Ce contează textul? Avem 18 pagini în această moțiune de cenzură. Oricine poate să facă azi un text, mâine un text. Chiar e important?”, a spus George Simion.

Întrebat dacă este de acord ca AUR să semneze o moțiune de cenzură comună cu celelalte partide, inclusiv USR-PLUS, Simion a răspuns: ”Sigur, cu toate forțele, cu toți cei care sunt dispuși să își pună semnătura în continuare pe căderea Guvernului Cîțu. Important e să cadă Florin Cîțu săptămâna viitoare.”

George Simion vrea ca PSD și USR-PLUS să se alăture AUR în demersul moțiunii de cenzură pentru ca Guvernul Cîțu să fie demis săptămâna viitoare:

„AUR are 42 de semnături pentru moțiunea de cenzură. Cei de la USR ar avea 80, cei de la PSD ar avea 160, sunt suficiente semnături. Nu știu cine stă în spatele acestor partide de țin atât de mult de un punct un și o virgulă care sunt irelevante. Românii trebuie să scape de Florin Cîțu.”
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu moţiune cenzură
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close