Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Domnule Cioloş, v-aţi repezit să comentaţi un fake news

Marcel Ciolacu: Domnule Cioloş, v-aţi repezit să comentaţi un fake news

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit în spaţiul public pentru a înlătura speculaţiile conform cărora social-democraţii nu resping o posibilă formulă guvernamentală cu Dacian Cioloş prim-ministru.

Marcel Ciolacu: Domnule Cioloş, v-aţi repezit să comentaţi un fake news
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2020   •   19:30

Cioloş, care a condus guvernul tehnocrat învestit după demisia premierului Ponta în anul 2015, în urma tragediei de la clubul "Colectiv", este soluţia avansată de USR-PLUS pentru şefia noului cabinet ce va rezulta în urma scrutinului parlamentar din 6 decembrie.

Miercuri, unele publicaţii au speculat cele afirmate de Ciolacu într-un interviu şi au insistat asupra faptului că liderul social-democrat nu ar fi respins în mod ferm o variantă de guvern post-alegeri, condus de candidatul propus de USR-PLUS, Dacian Cioloş.

"Constituțional, partidul care se clasează pe primul loc este chemat primul pentru a desemna un prim-ministru și, pe urmă, să aibă perioada pentru a-și forma majoritatea", a răspuns Ciolacu atunci când fost întrebat dacă l-ar susţine pe Cioloş premier.

"Vom negocia crearea unei majorități. Eu cred că este responsabilitatea noastră, avem soluțiile necesare de a intra la guvernare. Vom vedea cum va arăta viitorul Parlament, ce partide vor avea reprezentanți, și vom intra în negocieri și în discuții, mai puțin cu PNL, categoric", a detaliat liderul PSD.

Pentru a clarifica şi subiectul "susţinerii" lui Dacian Cioloş, Marcel Ciolacu a revenit cu o postare pe Facebook şi a ataşat şi fragmentul de interviu în care a fost solicitat să comenteze varianta lui Dacian Cioloş.

"Domnule Cioloș, văd că v-ați repezit să comentați un fake news.... Stați liniștit! Am spus că PSD va #câștiga alegerile și va desemna premierul. Că alții s-au grăbit să vă vândă iluzia unei funcții de premier, asta vă privește numai pe dumneavoastră", a scris Marcel Ciolacu în postarea care poate fi consultată integral aici.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close