Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu anunţă noi măsuri pentru fermierii români: "Am alocat 600 de milioane de lei"

Marcel Ciolacu anunţă noi măsuri pentru fermierii români: "Am alocat 600 de milioane de lei"

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în şedinţa de guvern, noi măsuri pentru fermierii români. Într-o postare pe Facebook, prim-ministrul a explicat că bugetul pentru noile măsuri se ridică la aproape 600 de milioane de lei.

Marcel Ciolacu anunţă noi măsuri pentru fermierii români: "Am alocat 600 de milioane de lei"
Sursa foto: gov.ro
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2024   •   11:16

Marcel Ciolacu a declarat, în cadrul şedinţei de guvern, că îl încurajează pe Florin Barbu, ministrul Agriculturii, să vină cu astfel de soluţii "pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate".

"Noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, am alocat aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale.

Trebuie să creștem producția românească pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate", se arată în postarea de pe Facebook.

Noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, am alocat aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale. Trebuie să creștem producția românească pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 22 februarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Florin Barbu
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close