Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre obiectivele stabilite pentru 2023: "Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate și combaterea populismului"

Marcel Ciolacu, despre obiectivele stabilite pentru 2023: "Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate și combaterea populismului"

Marcel Ciolacu a participat la reuniunea Internaționalei Socialiste, unde a prezentat câteva problemele care trebuie să fie îndreptate în 2023.

Marcel Ciolacu, despre obiectivele stabilite pentru 2023: "Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate și combaterea populismului"
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2023   •   22:45

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la reuniunea Internaționalei Socialiste, că aspectele care trebuie să fie analizate atent în 2023 sunt rezolvarea migrației, a crizei energetice, a crizei de securitate, precum și combaterea populismului.

"Le-am cerut prietenilor din Internaţionala Socialistă să revitalizeze şi să dea un nou impuls organizaţiei noastre, sub conducerea lui Pedro Sánchez.

Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate, a convergenţei şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru 2023”, a scris, vineri, pe Twitter, Marcel Ciolacu.

Premierul și liderul Partidului Socialist, Pedro Sánchez, a fost ales, vineri, președinte al Internaționalei Socialiste, fiind vorba despre o organizație mondială, formată din partidele care urmăresc instaurarea socialismului democratic.

Citește și: Marcel Ciolacu, după ce a cerut evaluarea miniștrilor: "Mai mult ca sigur va fi și o remaniere"

Sanchez îi succede fostului prim-ministru grec Yorgos Papandreou.

Înaintea sa, președinți ai Internaționalei Socialiste au fost Willy Brandt, fost cancelar și laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Pierre Mauroy, fost prim-ministru francez, și  António Guterres, fost prim-ministru portughez, care ocupă, în prezent, funcția de președinte al ONU, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close