Antena 3 CNN Politică Mesajul președintelui PSD de Ziua Europei: Orgoliile politice trebuie să înceteze

Mesajul președintelui PSD de Ziua Europei: Orgoliile politice trebuie să înceteze

Interesele partizane și orgoliile politice trebuie să înceteze, pentru ca România să se poată dezolta bine, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, de Ziua Europei.

Mesajul președintelui PSD de Ziua Europei: Orgoliile politice trebuie să înceteze
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2021   •   17:32

”Nu doar ziua de azi e importantă, ci toatele ale anului, care nu sunt zile festive, acele zile în care trebuie fiecare dintre noi să exersăm, să punem în practică valorile și principiile europene.

Ciolacu: Azi, România e într-o criză acută de idei și proiecte naționale

Știu, clasa politică a îmbrățișat festivismul în dauna acțiunii concrete. Azi, România e într-o criză acută de idei și proiecte naționale. 

În 1995, la câțiva ani de la căderea comunismului toate forțele politice au înțeles că trebuie să-și dea mâna pentru un pact care să ducă România în UE și NATO. A fost punctul de cotitură.

Ciolacu: Interesele partizane și orgoliile politice, să înceteze

Azi, la 14 ani de la aderare, toata clasa politică nu e în starea să găsească consensul pentru o serie de proiecte care să transforme cu adevărat România. 

Interesele partizane și orgoliile politice trebuie să înceteze. Ele sunt doar o frână în calea construirii unei economii a viitorului, a serviciilor publice echitabile, a dezvoltării  educației și prosperității”, a spus, duminică, președintele PSD, Marcel Ciolacu.
 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ziua Europei
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close