Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor: "PSD este sub asediu din toate direcțiile. În partid nu există criză"

Mihai Fifor: "PSD este sub asediu din toate direcțiile. În partid nu există criză"

Mihai Fifor: "PSD este sub asediu din toate direcțiile. În partid nu există criză"
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2017   •   19:27

PSD trece printr-o nouă perioadă tensionată, sau cel puțin așa pare din exterior. Subiectul a fost dezbătut în ediția de marți a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Radu Tudor.

Mihai Fifor, preșdintele Consiliului Național al PSD, a subliniat că partidul nu trece printr-o perioadă de criză, dar există o luptă politică intensă și că partidul este atacat “din toate direcțiile”.

"După alegeri imediat, a existat o întrevedere între președintele Călin Popescu Tăriceanu și președintele Iohannis, în care s-a discutat despre un război total împotriva PSD. Ori știți ce înseamnă asta. Practic, partidul este sub asediu din toate direcțiile, vedem cum decurg lucrurile de după alegerile de la 11 decembrie. Acum suntem în faza în care se anunță apocalipsa în PSD. Sunt tehnici, strategii politice, le știți și dumneavoastră, dar nu sunt reale, nu au niciun temei. PSD este un partid care tocmai a câștigat alegerile, care nu are nicio motivație pentru crize, este preocupat în continuare să își asigure majoritatea parlamentară, pentru a permite Guvernului să guverneze, așa cum a fost votat de milioane de români. Dincolo de aceste fumigene cu problemele din PSD, asistăm la cea mai serioasă problemă: președintele Iohannis tărăgănează legea bugetului țării", a explicat Mihai Fifor.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close