Antena 3 CNN Politică Ministrul Turismului, despre preţurile mari la pachetele de Sărbători: "Nu orice român îşi permite aşa ceva"

Ministrul Turismului, despre preţurile mari la pachetele de Sărbători: "Nu orice român îşi permite aşa ceva"

"Este clar că un român obișnuit, de rând, nu îşi poate permite aşa ceva, dar atâta vreme cât au rezervări în proporție de 100%, pentru industria turismului e un lucru foarte bun", spune ministrul Turismului, Daniel Cadariu, care a vorbit despre preturile mari la pachetele de Sărbători.

Ministrul Turismului, despre preţurile mari la pachetele de Sărbători: "Nu orice român îşi permite aşa ceva"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    05 Dec 2022   •   23:48

Potrivit ministrului Turismului, în România sunt 85 de destinații cu pârtii de schi. Avem 217 pârtii de schi, iar preţul la pachetele pentru Sărbători reflectă clar cerea şi oferta. 

"Preţul trebuie să reflecte calitatea serviciilor şi presupun că un turism care merge de 10 ani se uită la calitatea serviciilor şi nu ar accepta astfel de preţuri dacă nu ar fi însoțite de calitate”,a spus ministrul Turismului, Daniel Cadariu.

Ministrul a precizat că nu numai în Poiana Braşov sunt cereri multe pentru acest sfârşit de an, ci sunt şi alte destinații turistice din România care au grad de ocupare mare. 

"Asta ne-am dorit, asta avem. Este clar că un român obișnuit, de rând, nu îşi poate permite aşa ceva dar atâta vreme cât au rezervări în proporție de sută la sută eu spun că pentru industria turismului e un lucru foarte bun. E mai puţin bun faptul că nu orice român îşi permite aşa ceva”, a spus Cadariu, potrivit news.ro

×
Subiecte în articol: ministrul turismului Daniel Cadariu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close