Antena 3 Politică Mircea Badea, despre arestarea lui Diaconescu: Nu am văzut nicio dovadă de şantaj, ci doar nişte compuneri ale procurorilor validate de instanţe

Mircea Badea, despre arestarea lui Diaconescu: Nu am văzut nicio dovadă de şantaj, ci doar nişte compuneri ale procurorilor validate de instanţe

05 Mar 2015   •   00:15

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

"Aş emigra sincer să fiu. Că nu văd ce să mai fac în ţara asta.Am rămas aici când puteam pleca. dar, acum asta este! Nu mai este de stat în ţara asta", a spus Mircea Badea în pasa din emisiunea "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

"Trebuie să emigrăm din ţara asta. Noi timp de 10 ani ne-am bătut cu sistemul şi mi se pare că încă o facem. Plus că sistemul acesta face nişte chestii , după părerea mea tot mai pe faţa", a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu arest condamnare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close