Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Eu aştept să i se ridice lui Băsescu imunitatea! O să fie dezvăluiri incendiare la Sinteza Zilei

Mircea Badea: Eu aştept să i se ridice lui Băsescu imunitatea! O să fie dezvăluiri incendiare la Sinteza Zilei

Mircea Badea: Eu aştept să i se ridice lui Băsescu imunitatea! O să fie dezvăluiri incendiare la Sinteza Zilei
24 Iun 2014   •   18:55

Citizen Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre intrarea a lui Ioan Rus în Guvern, despre situaţia gravă în care se află bolnavii de cancer din România şi de asemenea despre comentariile lui Ilie Sârbu faţă de informare lui Traian Băsescu de Serviciile Secrete Române în cazul lui Bercea Mondial.

"Înţeleg că va intra din nou Ioan Rus în Guvern.  Eu cred foarte sincer, că din momentul în care va intra, Guvernul trebuie să cadă! Aceasta este ceea ce afirm clar şi răspicat".

De asemenea, Mircea Badea a vorbit şi despre situaţia gravă în care se află bolnavii de cancer din România, în timp ce "actualitatea cu Mircea Băsescu ne cotropeşte şi ne ocupă tot timpul".

În ceea ce priveşte informare lui Traian Băsescu din partea SRI în cazul lui Bercea Mondial, Mircea Badea a comentat: "L-am auzit pe Ilie Sârbu discutând despre servicii.  Eu nu mai pot cu prostia asta!(...) L-a informat frate-său, conform propriilor declaraţii. Nu avea cine să îl informeze, el ştia deja", a mai adăugat Citizen Badea.

În cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Sinteza Zilei" vă sunt prezentate noi dezvăluiri cutremurătoare despre traficul de influenţă la nivel înalt.
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close