Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Inima mi se zbate ca un hulub speriat! Justiţia din România se joacă cu nervii noştri

Mircea Badea: Inima mi se zbate ca un hulub speriat! Justiţia din România se joacă cu nervii noştri

Mircea Badea: Inima mi se zbate ca un hulub speriat! Justiţia din România se joacă cu nervii noştri
14 Ian 2015   •   18:39

Instanţa supremă a amânat pentru 21 ianuarie pronunţarea în dosarul în care Iohannis a contestat raportul ANI în care se arăta că a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat Primăria Sibiu în AGA de la societăţile Apă Canal şi Pieţe.

"Era o zi importantă pentru justiţia din România. Justiţia se joacă cu nervii noştri! Eu şi aşa cu greu mai suportam tensiunea cu dosarul de incompatibilitate al preşedintelui... şi acum trebuie să mai aşteptăm o săptămâna. În plus, inima mi se zbate ca un hulub speriat! Nu ştiu ce să mai fac, cu cine să mai ţin! Pe de-o parte este preşedintele nostru, votat de atâtea milioane de oameni, iar pe de altă parte este o prestigioasă instituţie a statului de drept, ANI. Care este de asemenea o instituţie respectabilă şi care îşi face datoria. Şi atunci nu ştiu cu cine să ţin în acest conflict", a declarat Mircea Badea de la Radio Zu.

Mircea Badea a vorbit şi despre ameninţările cu moartea, pe care un braşovean le-a adresat atât realizatorului Mihai Gâdea cât şi avocatului Pavel Abraham. De ce? Pentru că au difuzat filmele cu Mircea Băsescu!

"Dom'ne, ne ameninţă Gerard Boss. Nu stiu ce sa fac! Am vorbit si cu Gâdea şi este terifiat. Nu ne-a fost frică de Băsescu, dar iată, ajungem să ne fie frică de Gerard Boss".

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close