Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Mizez pe cetăţenii României că vor ieşi şi vor interveni împotriva acestui accident istoric hidos, din punct de vedere politic

Mircea Badea: Mizez pe cetăţenii României că vor ieşi şi vor interveni împotriva acestui accident istoric hidos, din punct de vedere politic

Mircea Badea: Mizez pe cetăţenii României că vor ieşi şi vor interveni împotriva acestui accident istoric hidos, din punct de vedere politic
23 Iun 2014   •   18:55

Citizen Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre primele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu, după ce fratele lui a fost arestat în dosarul de trafic de influenţă, dar şi după ce ginerele său este anchetat de procuori pentru fals şi înşelăciune. 

"Traian Băsescu voia să ne comunice subliminal faptul că el nu are nicio treabă cu ginerele. Sunt harneli de şmenar de port! Nu le mai halesc!Are un tupeu absolut debordand", a comentat Mircea Badea făcând referire la momentul în care preşedintele Traian Băsescu i-a greşit numele ginerelelui său.

"Ca o contra-replică la această demonstraţie de tupeu abject: justiţia "independentă" a ales să îl protejeze pe fratele preşedintelui din 2011când aveau deja interceptări până în 2014, ba chiar până în 2014 până în momentul în care Antena 3 a difuzat acele imagini indubitabile. Altfel nu s-ar fin întâmplat nimic, iar justiţia independentă avea acele imagini pe care le-am difuzat, dar nu făcea nimic cu ele, ba mai mult decât atât, făcea să pară că vezi doamne Mircea Băsescu este un om care a fost şantajat de nişte oameni răi", a mai adăugat Mircea Badea.

"Nu l-a informat pe Traian Băsescu niciun serviciu secret. Nu a fost nevoie pentru că l-a informat frate-său. Iar în momentul în care a fost informat despre "şantajul" la care a fost supus, întrebarea oricui de pe planeta asta, ar fi fost: cu ce te şantajează?".

"Eu mizez în urma multor lucruri care vor fi făcute publice, pe cetăţenii României că vor ieşi şi vor interveni, măcar de data asta, împotriva acestui accident istoric hidos, din punct de vedere politic".



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close