Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos

Mircea Badea: Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos

Mircea Badea: Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos
18 Noi 2014   •   18:45

Co-preşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, însoţit fiind de Vasile Blaga, că Partidul Naţional Liberal nou vrea să preia puterea în 2015 sau cel mai târziu în 2016, când vor fi alegeri parlamentare. PNL "nu vrea o cosmetizare a unui Guvern PSD, de ochii lumii", a mai spus Iohannis.

"Imaginea de astăzi cu Iohannis şi Blaga este de nepreţuit. Sunt fan! O să îmi fac un poaster!".,  declarat Citizen Badea.

"În curând Blaga nu va mai apărea în imagini, va veni şeful său",  spus Mircea Badea.

"Sper ca justiţia independentă, care iniţial nu a spus pentru când amână această speţă complicată".

"Mai presus de orice, am văzut o postare a  Simonei Gherghe, despre doamna Iohannis. Multă lumea a văzut cum s-a dus la muncă, a două zi după alegeri, pe jos. Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos".

"Până acum repreul meu de modestie era Cristian Tudor Popescu, care are bani, dar conduce un hârb de Dacie. Doamna Iohannis este un al model de modestie, are bani, dar merge pe jos"

"Eu chiar sper ca liberalii să sufere foarte tare, şi sunt convins că voi fi foarte satisfăcut", a conchis Mircea Badea.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close