Antena 3 Politică Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii a fost respinsă

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii a fost respinsă

de Maria Zărnescu    |    31 Mar 2021   •   14:06
Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii a fost respinsă
Sursa foto: Hepta

Moțiunea simplă împotriva ministrului Adrian Oros a fost respinsă. În Camera Deputaților au fost 115 voturi "pentru" și 116 parlamentari au votat "împotriva".

Moțiunea împotriva ministrului Agriculturii a fost depusă de 110 deputați. În cursul zilei de miercuri, în Camera Deputaților, doi parlamentari nu au votat.

Adrian Ionuţ Chesnoiu (PSD) a ținut să transmită că este dezamăgit de faptul că AUR nu a fost alături de social - democrați la votul din Camera Deputaților, pentru moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii.

"Rușine! Din păcate, cei de la AUR ar fi trebuit să fie în sală să dăm jos cel mai prost ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani (...) Plătiţi despăgubirile, plătiţi motorina! Fermierii au nevoie de sprijin, nu de povești şi de voturi inutile", a spus deputatul PSD, Adrian Chesndoiu.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Oros a fost depusă de Partidul Social Democrat.

"Pericolul asupra securității alimentare a României în acest moment este unul real. Vă reamintesc că România nu mai produce pesticide, îngrășăminte sau semințe.

Vedem că, în continuare, nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele românești şi autohtone, atât tradiționale, cât şi cele produse cu materie primă chiar importată, nu vedem un program coerent în acest moment, din partea Ministerului Agriculturii", declara la acel moment liderul social - democraților, Marcel Ciolacu.

Social-democraţii au depus, săptămâna trecută, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, intitulată "Agricultura României este atacată de cel mai periculos dăunător - ministrul Adrian Nechita Oros".

Deputatul PSD Daniel Suciu a declarat luni că ministrul Agriculturii, Adrian Oros, i-a minţit pe ţărani că le acordă despăgubirile pentru seceta de anul trecut şi nu a făcut-o.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close