Antena 3 CNN Politică Nica: Decizia de a scoate PSD de la guvernare, luată în august (VIDEO)

Nica: Decizia de a scoate PSD de la guvernare, luată în august (VIDEO)

Nica: Decizia de a scoate PSD de la guvernare, luată în august (VIDEO)
21 Oct 2009   •   21:52

Fostul ministru al Internelor, Dan Nica, susţine că decizia de a fi înlocuit şi de a scoate PSD de la guvernare a fost luată încă din luna august.

Invitat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Ştirea Zilei, împreună cu primarul PD-L Liviu Negoiţă şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, Nica a vorbit despre planurile democrat-liberalilor, inclusiv despre operaţiunea "bani pentru campanie".

"Din luna august se pusese acest plan la punct. El avea în vedere scoaterea PSD-ului de la guvernare şi, în principal, a mea, pentru că trebuiau apărate câteva interese. Scenariul pe care îl avea PDL-ul atunci suna în felul următor: sigur, domnul Blaga la Interne - era chestiunea pe care şi-o dorea cu ardoare (...), să pună pe la DGIPI oameni care să-i fie convenabili (...) Adriean Videanu să vină prim-ministru în locul lui Boc şi a treia chestiune ţinea de punerea unor oameni care să fie şefi de structuri", a declarat Dan Nica.

"Astfel, la DGIPI au fost scoşi afară toţi cei care s-au ocupat de contrabanda cu ţigări, toţi cei care s-au ocupat de traficul de produse petroliere contrafăcute şi cei care se ocupau de portul Constanţa. În felul acesta, divizia de informaţii - şefi, adjuncţi, toţi - raşi, inclusiv cei care aveau toată documentare şi cunoşteau toată organizarea. Operaţiune asta se chema bani pentru campanie", a mai spus fostul ministru.

NICA: SCOATEREA PSD DE LA GUVERNARE, DECIZIE LUATĂ ÎN AUGUST




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Nica PSD guvernare
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close