Antena 3 Politică Nicușor Dan și Ludovic Orban, pentru prima dată față în față după aflarea rezultatelor

Nicușor Dan și Ludovic Orban, pentru prima dată față în față după aflarea rezultatelor

de Laura Dinu    |    27 Sep 2020   •   22:32
Nicușor Dan și Ludovic Orban, pentru prima dată față în față după aflarea rezultatelor

Nicușor Dan și premierul Ludovic Orban, pentru prima dată față în față după anunțarea rezultatului exit-poll-ului realizat în București. ”Am venit să îi mulțumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o împreună”.

”Am venit să mulțumesc partenerilor din PNL pentru campania pe care am dus-o împreună, am venit să îi mulțumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o împreună. 

Vreau să asigur bucureștenii că peste 10 zile, când va fi depus jurământul, o să înceapă o altă administrație a Bucureștiului. 

Vreau să asigur bucureștenii că vom colabora cu Guvernul României pentru rezolvarea acelor probleme care nu pot fi rezolvate decât în colaborare”, a declarat Nicușor Dan.

Pe de altă parte, Orban a recunoscut că nu i-a fost ușor să ia decizia de a-l susține pe Nicușor Dan la primăria Capitalei. 

”Astăzi, bucureștenii au decis clar că vor o altă administrație în București. O administrație mai puțin preocupată de imagine, o administrație care să arate respect față de cetățeni, o administrație care să aibă o viziune de dezvoltare a Capitalei României, o administrație care să pună Bucureștiul în rândul celor mai importante capitale europene. 

Mărturisesc că, deși nu mi-a fost ușor, am luat decizia de a-l sprijini pe Nicușor Dan la primăria Capitalei. Astăzi se vede clar că, dacă nu eram împreună cu partenerii noștri din USR-PLUS ar fi fost foarte dificil să dăm la o parte caracatița PSD-istă”, a adăugat premierul Ludovic Orban. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close