Antena 3 Politică Noi dezvăluiri despre scandalul de la Sectorul 1. ”Camerele au fost astupate!”

Noi dezvăluiri despre scandalul de la Sectorul 1. ”Camerele au fost astupate!”

de Laura Dinu    |    05 Oct 2020   •   14:15
Noi dezvăluiri despre scandalul de la Sectorul 1. ”Camerele au fost astupate!”
Sursa foto: Hepta

Procurorul care se află în mijlocul scandalului electoral de la sectorul 1 va fi audiat astăzi la secția specială. Este vorba despre plângerea depusă de fostul primar, Dan Tudorache, care susține că votul a fost fraudat iar reprezentanții USR au avut acces la sacii de voturi.

Între timp, apar noi dezvăluiri cu privire la acest scandal

Cătălin Dragnea, administratorul firmei care se ocupă se supravegherea camerelor de la Biroul Electoral al Sectorului 1 a declarat că tot procesul electoral a funcționat normal, în ciuda faptului că 4 dintre camerele de supraveghere nu funcționau de 1 an de zile. 

”O parte din camere nu funcționau de 1 an de zile”

”O parte din camere au fost defectate în urma unor lucrări de amenajare. Am înștiințat conducerea Administrației Piețelor, urmând să primim niște fonduri pentru a repara acele camere. Fonduri pe care nu le-am primit. De acum 1 an de zile”, a declarat el. 

Cu privire la informațiile potrivit cărora camerele au fost astupate, Dragnea a declarat că, pe monitoare, nu s-a observat acest lucru. Însă toate imaginile au fost deja predate Poliției. 

”Imaginile au fost puse la dispoziția Direcției de Poliție a sectorului 4”, a spus acesta. 

”Nu știu cine a anunțat-o pe doamna Clotilde că nu funcționează camerele”

Mai mult decât atât, bărbatul susține că nu știe de unde a primit Clotilde Armand informații potrivit cărora camerele de supraveghere nu funcționează. 

Nu știu cine i-a spus dumneaei acest lucru. Nu cunosc. Nu știu cine a anunțat-o pe doamna Clotilde că nu funcționează camerele. Deci noi ne ocupăm strict de mentenanța acelor sisteme”, a declarat el. 

”Camerele nu funcționau pentru că erau astupate”

Mai mult decât atât, administratorul firmei a declarat că nu știe dacă tot procesul electoral trebuia filmat, camerele de supraveghere fiind menite să asigure strict securitatea clădirii. 

Camerele nu erau puse acolo pentru a supraveghea activitatea Biroului Electoral. Erau puse pentru securitatea clădirii. Punct!”.

Pe de altă parte, directoarea Administrației Piețelor, întrebată de jurnalista Roxana Ciucă dacă acele camere de supraveghere funcționau, a declarat că ”nu funcționau pentru că erau astupate de către cei de la Biroul Electoral Central”. 

×
Subiecte în articol: Sector 1 scandal camere supraveghere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close