Antena 3 CNN Politică Orban, atac dur la adresa premierului: „Doamna Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României. Nu se pricepe la nimic”

Orban, atac dur la adresa premierului: „Doamna Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României. Nu se pricepe la nimic”

Orban, atac dur la adresa premierului: „Doamna Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României. Nu se pricepe la nimic”
de S.T.    |    23 Iul 2018   •   16:22

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că Viorica Dăncilă este „cel mai prost prim-ministru” din istoria României şi spune că liderii social-democraţi se poartă de parcă ar fi în campanie electorală, promiţând creşteri de pensii.

„Am asistat cu stupoare la aşa-zisul bilanţ la şase luni, prezentat de premierul Dăncilă. Pot să spun doar atât: doamna Dăncilă este cel mai prost prim-ministru din istoria României, iar actualul guvern este cel mai prost guvern din istoria României. Doamna Dăncilă nu înţelege nimic, nu este altceva decât un executant al comenzilor. Doamna Dăncilă nu se pricepe la nimic, de fapt se pricepe să facă gafă după gafă, iar actualul guvern practic este un dezastru pentru România”, a declarat Ludovic Orban, luni, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

„Eu, în locul doamnei Dăncilă, mi-aş fi prezentat demisia, că oricum mandatul de şase luni al guvernelor PSD - ALDE, sub conducerea lui Dragnea şi Tăriceanu, a expirat. Sigur că nu este lăsată doamna Dăncilă să facă ce vrea şi este ţinută cu forţa la Palatul Victoria, în condiţiile în care se vede clar că nu are nicio legătură cu poziţia de premier”, a susţinut preşedintele PNL.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close