Antena 3 Politică Partidul Conservator se reuneşte în Consiliu Naţional

Partidul Conservator se reuneşte în Consiliu Naţional

de G.S.    |    16 Noi 2013   •   11:14
Partidul Conservator se reuneşte în Consiliu Naţional
Sursa foto: Foto: Agerpres
Consiliul Naţional al Partidului Conservator se întruneşte astăzi, la Palatul Parlamentului. Conservatorii vor supune spre aprobare lista cu noii membri interimari ai Consiliului, precum şi propunerea privind mandatarea Biroului Executiv. 
 
Totodată, vor întocmi rezoluţia privind participarea la alegerile europarlamentare. 
 
La întrunire vor fi prezenţi preşedintele fondator al Partidul Conservator, Dan Voiculescu, liderul PC, Daniel Constantin, ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini şi preşedintele Consiliului Naţional, Cristian Popescu Piedone. 
 
Preşedintele PC, Daniel Constantin, a explicat că drumurile separate ale partidelor din cadrul USL, la europarlamentare, nu vor afecta în niciun fel colaborarea şi actul guvernamental. 
 
"Toate partidele au decis că vor merge separat la alegerile europarlamentare. De altfel, şi în protocolul USL este scris că se merge separat. Colaborarea nu cred că va fi afectată. Au mai fost sincope şi am spus acest lucru la momentul respectiv. Eu sper ca în actul de guvernare să nu se simtă aceste sincope", a explicat Constantin. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close