Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu vrea ca USR-PLUS să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD: ”Trebuie să fie rațional”

Paul Stănescu vrea ca USR-PLUS să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD: ”Trebuie să fie rațional”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, sfătuiește partidul USR-PLUS să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu ințiată de PSD și să fie, astfel, ”rațional”.

Paul Stănescu vrea ca USR-PLUS să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD: ”Trebuie să fie rațional”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    02 Sep 2021   •   13:15

Principalul partid de opoziție nu va semna o moțiune a USR-PLUS care ”nu este decât o răfuială”, spune Paul Stănescu, care vrea ca premierul Florin Cîțu să le ceară scuze românilor:

„Înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar şi înainte de a pleca acasă, Cîţu să iasă public şi să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Şi-a bătut joc de nervii, resursele şi speranţele tuturor”, se arată într-un comunicat de presă PSD.

Florin Cîțu a avut o atitudine ”cinică” din poziția de premier, mai susține secretarul general PSD:

„O criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri. Mai grav decât acest moment este cinismul cu care a tratat viaţa românilor de când s-a cocoţat în scaunul de la Palatul Victoria. A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiţi. Au crescut preţurile, au scăzut şi veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare preocupat de campania internă a PNL. Şi-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi şi părinţi, de profesori şi de medici. Toate acestea, dar şi multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîţu trebuie să plece.”

Premierul trebuie ”trezit din beția puterii” printr-o moțiune de cenzură, spune Paul Stănescu:

„USR trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu ştie cât costă pâinea, dar ştie cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească”
 

×
Subiecte în articol: PSD moţiune cenzură
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close