Antena 3 CNN Politică PDL a numit un nou preşedinte la organizaţia din Vrancea, după demiterea lui Trăşculescu

PDL a numit un nou preşedinte la organizaţia din Vrancea, după demiterea lui Trăşculescu

PDL a numit un nou preşedinte la organizaţia din Vrancea, după demiterea lui Trăşculescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Noi 2012   •   11:28

PDL l-a numit pe Gabriel Postolache, primar în comuna Ţifeşti, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a partidului din Vrancea, în locul lui Alin Trăşculescu, informează un comunicat al formaţiunii politice, potrivit Mediafax.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat luni, că deputatul PDL Alin Trăşculescu va fi schimbat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PDL Vrancea, arătând că încetează susţinerea politică a PDL pentru deputatul Trăşculescu, dar că acesta rămâne pe listele parlamentare pentru un nou mandat.

Blaga a arătat că de pe listele parlamentare nu mai poate fi retras nimeni, menţionând că au fost cazuri când au fost aleşi primari decedaţi.

Preşedintele PDL a precizat că Trăşculescu rămâne membru al partidului până când va fi eventual arestat. "În momentul în care se va prezenta în faţa instanţei şi va fi arestat, pe loc îl vom da afară din partid", a spus Blaga.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani.

Trăşculescu, reţinut sâmbătă de procurorii anticorupţie, a fost eliberat luni dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei, după ce a expirat ordonanţa emisă pe numele lui.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi complicele lui Trăşculescu, Marian Valeriu Calotă, asociat şi administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, după ce a fost prins în flagrant delict când lua 50.000 de lei, bani pe care urma să îi dea lui Trăşculescu.




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close