Antena 3 CNN Politică Petre Daea revine la Ministerul Agriculturii

Petre Daea revine la Ministerul Agriculturii

În plină criză generată de seceta care afectează trei sferturi din ţară, vom avea un nou ministru la Agricultură. E vorba de Petre Daea. Social democraţii s-au reunit în şedinţă de urgenţă şi l-au desemnat să preia portofoliul rămas liber în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu.

Petre Daea revine la Ministerul Agriculturii
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    06 Iul 2022   •   14:36

Petre Daea ar urma să preia pentru a cincea oară portofoliul de la Ministerul Agriculturii.

Acesta a mai fost ministru al Agriculturii în guvernele PSD, în Guvernul Adrian Năstase, în Guvernul Grindeanu, Guvernul Tudose și în Guvernul Dăncilă și iată că acum are toate șansele să fie ministru al Agriculturii și în guvernul condus de Nicolae Ciucă.

Urmează ca propunerea să fie înaintată oficial de către premierul Nicolae Ciucă lui Klaus Iohannis, președintelui României, iar acesta să îl numească pe Petre Daea în funcția de ministru al Agriculturii.

Marcel Ciolacu a spus că au venit trei propuneri, printre care Sorin Moise, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Butănoiu, care a mai fost și el secretar de stat în Ministerul Agriculturii, chiar când ministerul era condus de Petre Daea, însă Marcel Ciolacu a fost cel care l-a propus pe Petre Daea și atunci social-democrații l-au lăudat la unison pe acesta și l-au votat în unanimitate.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close