Antena 3 CNN Politică PNL îi cere primarului Clotilde Armand să îl demită pe consilierul ei personal, care conduce fără permis

PNL îi cere primarului Clotilde Armand să îl demită pe consilierul ei personal, care conduce fără permis

Organizaţia PNL Sector 1 a i-a cerut primarului Clotilde Armand să îl demită pe Dragoş Constantin, consilierul ei personal, despre care liberalii spun că acesta conducere fără permis o maşină a instituţiei.

PNL îi cere primarului Clotilde Armand să îl demită pe consilierul ei personal, care conduce fără permis
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2023   •   12:22

"După ce pe numele consilierului personal al lui Clotilde Armand, dl. Dragoș Constantin, parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat, PNL Sector 1 cere primarului să își demită urgent consilierul penal!

Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Armand să-l demită urgent și pe șeful Poliției Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupție investigate de parchet la această instituție, aflată în subordinea directă a lui Armand, șeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcție. Armand a preferat să tacă și să-l mențină în funcție.

PNL Sector 1 constată că sloganul mult trâmbițat de Armand și USR în campanii electorale, “Fără penali în funcții publice!” nu reprezintă nimic pentru aceștia, atunci când își protejează acoliții.

Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun! Dacă la ilegalitățile comise de acoliții primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite față de chiar persoana primarului sau ilegalitățile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii și ipocriziei din mandatul lui Armand!

Fără penali în funcții publice!", se arată în comunicatul PNL Sector 1.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand PNL PNL Sector 1 sectorul 1
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close