Antena 3 CNN Politică Politicienii care au făcut legea cu pumnul de-a lungul anilor

Politicienii care au făcut legea cu pumnul de-a lungul anilor

Politicienii care au făcut legea cu pumnul de-a lungul anilor
16 Sep 2017   •   17:54

Pumni, palme şi înjurături la cel mai înalt nivel. Păruiala dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu este doar ultimul incident dintr-un lung şir în care au fost implicaţi politicieni.

Cristian Boureanu nu este singurul politician care s-a luat la bătaie cu poliția și a sfârșit șifonat rău.

Doi lideri marcanți ai scenei politice s-au aflat în centrul unui scandal monstru cu poliția în Consiliul general al Capitalei în urmă cu câțiva ani. Cei doi, alături de alți protestatari, organizaseră un miting autorizat în fața primăriei.

Codrin Ștefănescu a fost târât pe jos, într-o sforțare inutilă de împotrivire în fața forțelor de ordine care s-au mobilizat pentru a-l scoate din sala de ședințe.

Fostul senator Marius Marinescu, mult mai puternic, a pus la pământ un polițist comunitar și s-a ținut bine pe picioare sub greutatea altor trei. Doar este fost boxer și a practicat mulți ani culturismul.

În tot acest scandal polițiștii comunitari ai primăriei au fost dublați de zeci de jandarmi și la un moment dat chiar de lucrătorii Brigăzii Rutiere.

Tot Marius Marinescu a fost protagonistul unui scandal de pomină în timpul unei dezbateri electorale, în direct la TV. Discuția cu pedelista Anca Constantinescu s-a purtat pe un ton foarte ridicat, moment în care femeia a lovit paharul cu apă, care s-a scurs pe pantalonii lui Marinescu. Replica a venit imediat, mult mai violent decât se aștepta cineva.

Regele scandalurilor rămâne fără doar și poate Corneliu Vadim Tudor. Episodul încercării de evacuare din sediul central al PRM a făcut istorie.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close