Antena 3 CNN Politică Politicienii români și pictorialele. Elena Udrea vs. Radu Mazăre

Politicienii români și pictorialele. Elena Udrea vs. Radu Mazăre

Politicienii români și pictorialele. Elena Udrea vs. Radu Mazăre
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    02 Noi 2011   •   17:05

Politicienii din România nu s-au ferit niciodată de metode extravagante pentru a se promova. Iar când vine vorba despre Elena Udrea sau Radu Mazăre, nimic nu este prea mult.

Edilul Constanție a lipsit de la CN al PSD, explicând că a fost prins cu un pictorial realizat de o revistă pentru bărbați. Radu Mazăre apare pe coperta celui mai nou număr Playboy, înconjurat de domnișoare îmbrăcate doar cu un papion și pantofi cu toc cui.

Liderul PSD se numără printre puținii bărbați care au ajuns pe coperta celei mai celebre reviste pentru bărbați din lume. În istoria de peste jumătate de secol a Playboy US, au mai apărut pe copertă doar Peter Sellers (1964), Burt Reynolds (1979), Steve Martin (1980), Donald Trump (1990), Jerry Seinfeld (1993), Dan Aykroyd (1993), Leslie Nielsen (1995) și Seth Rogen (2009).

Ca să arate că se simte bine în pielea ei, Elena Udrea a pozat într-o revistă pentru femei, întruchipând cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Ministrul a scris şi pe blog despre pictorialul mai puţin obişnuit pentru un politician.

Ea a fost pe rând Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher sau Madonna, femei celebre pentru caracterul lor puternic.

 

×
Subiecte în articol: Playboy ministrul turismului
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close