Antena 3 CNN Politică Schimb de replici dure între Victor Ponta și Lucian Isar, pe Facebook: Pokemonul Ponta nu are astâmpăr deloc!

Schimb de replici dure între Victor Ponta și Lucian Isar, pe Facebook: Pokemonul Ponta nu are astâmpăr deloc!

Schimb de replici dure între Victor Ponta și Lucian Isar, pe Facebook: Pokemonul Ponta nu are astâmpăr deloc!
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Sep 2016   •   19:31

Victor Ponta și Lucian Isar au avut un schimb de replici, joi, pe Facebook. Totul a plecat după ce Victor Ponta a scris că Alina Gorghiu dorește ca Lucian Isar să devină premier.

Tovarasa Alina Gorghiu Dej are idei putine si fixe - s-a prins si ea dupa un an ca Guvernul de Tehnocrati e un dezastru si acum o sa inceapa sa strige din toti bojocii "Ciolos - Demisia"

Ma intreb si eu ca simplu cetatean - stiu ca tot viseaza Tovarasa sa fie propus distinsul sau consort Lucica Isar Prim Ministru ( asa fac ei planuri noaptea prin budoar) - oare o sa strige si atunci "Jos Isar"?!?!

Bietul PNL / bietii liberali - cred ca Bratienii se rotesc in morminte cu viteza de elice de Airbus!!!

 

În cursul serii, a venit și replica lui Isar:

"Pokemonul Ponta nu are astâmpăr deloc. În fiecare lună, îmi găsește câte un nou loc de muncă. Ba la BNR, ba, mai nou, în fruntea Guvernului. Sunt unii care ar spune că toate aceste gânduri îi vin din propria experiență. Că a ajuns șef la PSD și, ulterior, Premier, datorită tatălui socru. Eu nu mă pronunț, pentru că nu îmi stă în caracter să atac familia nimănui. Îi mulțumesc pentru grija pe care o poartă viitorului meu profesional, dar nu e cazul. Spre deosebire de domnia sa, eu am venituri cinstite și o pregătire profesională solidă, atât în țară, cât și în străinătate. Vedeți, domnule Ponta, dacă ați fi făcut și dumneavoastră o școală serioasă, fără să credeți că textele altora sunt și textele dumneavoastră, nu ați fi depins toată viața de câte cineva. Nu ați fi fost nevoit să vă împrieteniți cu dl Ghiță, să vă ducă la Dubai, sau să vi-l aducă pe Blair să dați mâna cu el. Nu ați fi ajuns nici în situația de a vă întoarce în genunchi la domnul Dragnea, cu speranța că vi se va da ceva. Vă asigur că posibilitatea ca eu să fiu premierul desemnat al PNL - dacă aș avea un astfel de obiectiv profesional (ceea ce, iarăși, nu este cazul nici acum, nici altă dată) - este la fel de mare ca nominalizarea dumneavoastră, după alegeri, ca Prim-ministru, de către Liviu Dragnea. Adică zero.

P.S.: Cu părere de rău, vă anunț că atunci când voi avea nevoie de un îndrumător de carieră, nu voi apela la dumneavoastră. Mi-e teamă sa nu îmi faceți propunerea de a lucra prin Kazahstan sau cu dl Ghita."

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close