Antena 3 CNN Politică Ponta: Uniunea Social Democrată susţine ideea ca STS să treacă sub control parlamentar

Ponta: Uniunea Social Democrată susţine ideea ca STS să treacă sub control parlamentar

Ponta: Uniunea Social Democrată susţine ideea ca STS să treacă sub control parlamentar
de S.T.    |    17 Feb 2014   •   17:23

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Uniunea Social Democrată susţine ideea deputatului Varujan Pambuccian ca Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) să treacă sub control parlamentar.

"Am avut o discuţie la iniţiativa liderului de grup, domnul Pambuccian, într-un domeniu pe care îl cunoaşte foarte bine şi în care poate da sfaturi bune, şi anume cel al telecomunicaţiilor. Domnul Pambuccian mi-a propus în numele grupului ca la proiectul de lege privind STS să încercăm să găsim în Parlament o formulă chiar mai bună decât cea propusă de Guvern, şi anume serviciul 112 care peste tot în Europa este la Ministerul de Interne să treacă la Ministerul de Interne, iar STS să fie sub control parlamentar. Din punctul de vedere al Uniunii Social Democrate, pentru că ştiam de acest proiect şi l-am discutat astăzi şi cu ceilalţi colegi, cred că o idee chiar mai bună decât a Guvernului şi împreună, în Parlament, vom încerca să mergem pe această formulă", a spus Ponta la finalul unei întâlniri cu grupul parlamentar al reprezentanţilor minorităţilor naţionale.

Premierul a precizat că îi va consulta şi pe liberali, dar şi pe reprezentanţii celorlalte grupuri parlamentare în legătură cu această propunere.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close