Antena 3 CNN Politică PPDD ar putea intra la guvernare. Ponta nu exclude să-i dea un minister lui Dan Diaconescu

PPDD ar putea intra la guvernare. Ponta nu exclude să-i dea un minister lui Dan Diaconescu

PPDD ar putea intra la guvernare. Ponta nu exclude să-i dea un minister lui Dan Diaconescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Iun 2014   •   16:33

PPDD ar putea intra la guvernare. Premierul Victor Ponta nu a negat, miercuri, nici că PPDD ar putea primi nişte portofolii în Guvern.


Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după o întâlnire a liderilor PSD şi PPDD, că nu exclude varianta ca partidul lui Dan Diaconescu să aibă un portofoliu ministerial sau să primească funcţii de secretar de stat.

Întrebat dacă PPDD va fi cooptat la guvernare, Ponta a precizat că este posibil acest lucru, dar că încă nu s-a discutat la nivel de detalii.
 
"Este posibil acest lucru, dar nu am intrat în detalii, asta discută Liviu Dragnea cu secretarul general al PPDD. Luni trebuie să prezentăm structurilor de conducere ale PSD propunerea finală. (...) Nu exclud această variantă, nu a fost nicio decizie azi. O să discutăm", a spus Ponta.

Ponta a adăugat că, dacă se va schimba structura politică a Guvernului prin cooptarea PPDD, atunci va trebui să meargă în Parlament pentru un nou vot.
 
"În judeţe unde facem majorităţi, un vicepreşedinte e de la PSD, unul de la PPDD. Colaborarea va fi în toate judeţele în care putem forma majorităţi. PSD nu rupe nicio alianţă, noi facem majorităţi cu PPDD acolo unde PNL se aliază cu PDL", a mai spus Ponta.

Premierul a precizat că PPDD nu a cerut nimic la negocierile privind colaborarea cu PSD.
 
Totodată, Ponta a precizat că discuţiilepe această temă vor continua.

"Nu am semnat un protocol de colaborare, dar este foarte posibil să semnăm săptămana viitoare. A fost o primă întâlnire la nivel de preşedinte şi secretar general. Am discutat să colaborăm în primul rând la nivel local, la nivel parlamentar şi al nivel guvernamental, al polticilor guvernamentale", a precizat Ponta.

Citiţi şi Mişcări SPECTACULOASE în politică. PSD negociază cu Dan Diaconescu
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dan Diaconescu PPDD
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close