Antena 3 CNN Politică Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, reţinut de procurorii DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, reţinut de procurorii DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, reţinut de procurorii DNA
26 Ian 2011   •   18:09

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii DNA. Constantin Nicolescu a fost audiat timp de câteva ore într-un caz care vizează o sponsorizare de 125.000 de lei acordată de CJ Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.  În acest scandal, arhiepiscopul Calinic îl acuză pe senatorul PDL Mircea Andrei că s-ar afla în spatele anchetei.

Am fost reţinut "pentru că am muncit 45 de ani", le-a spus Nicolescu, vizibil emoţionat, jurnaliştilor, la ieşirea din sediul DNA. Presa a încercat apoi să afle de ce este acuzat, însă preşedintele CJ Argeş a spus doar „o să aflaţi”.

Nicolescu a fost urcat în duba Poliţiei cu cătuşe la mâini şi dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

 


Procurorii DNA Piteşti au descins, miercuri, la biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Acesta este cercetat într-un caz care vizează o sponsorizare a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax, au declarat că banii au fost donaţi în 2009 pentru două obiective, respectiv ridicarea la rang de arhipepiscopie a Episcopiei Argeşului şi Muscelului şi refacerea Bisericii "Sân Nicoară" din Curtea de Argeş.

Preşedintele CJ Argeş va fi dus în instanţă, cel mai probabil joi, cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: retinut procurorii DNA
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close