Antena 3 Politică Președintele PNL, Ludovic Orban, atacă dur PSD: „Își bate joc de creșterea economică"

Președintele PNL, Ludovic Orban, atacă dur PSD: „Își bate joc de creșterea economică"

28 Sep 2017   •   14:59
Președintele PNL, Ludovic Orban, atacă dur PSD: „Își bate joc de creșterea economică"
Sursa foto: FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban atacă dur guvernarea PSD, într-o postare pe Facebook și spune că această formațiune politică „își bate joc de creșterea economică".

„Creditele se scumpesc, leul este în scădere, deficitul balanței comerciale crește, datoria publică crește, deficitul bugetar la opt luni este aproape dublu față de anul trecut, prețul la carburanți, la gaze și la energie electrică crește, inflația crește, investițiile private scad, investițiile publice sunt la minim istoric".

Mai mult, președintele PNL susține că toată creșterea economică de până acum nu se datorează social-democraților, și avertizează că, dacă vor continua tot pe acest drum, „criza este aproape".

„În felul acesta, PSD își bate joc de creșterea economică, care nu i se datorează și care nu se va simți în buzunarele românilor, pentru că orice creștere de venit este anulată de creșterile de prețuri. Pe drumul ăsta, criza este aproape", a scris Orban, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close