PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură în august, chiar dacă e stare de alertă. Ciolacu: Îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență

de Denisa Nedelcu    |    15 Iul 2020   •   15:24
PSD ameninţă cu moţiunea de cenzură în august, chiar dacă e stare de alertă. Ciolacu: Îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență Hepta

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le cere preşedintelui Iohannis şi premierului Orban să promulge şi să aplice legea dublării alocaţiilor pentru copii de la 1 august, în caz contrar, social-democraţii ameninţând cu moţiune de cenzură.

"Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Ciolacu: Dacă nu fac asta, depunem moțiunea în august, chiar dacă e stare de alertă

Pentru milioane de românii cu copii, această măsură iniţiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De aceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august - indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!

#Guvernați, nu mai blocați!", este mesajul transmis miercuri, de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
x close