Antena 3 CNN Politică PSD: Care este noua farsă liberală? România este în zodia IohanNICHT

PSD: Care este noua farsă liberală? România este în zodia IohanNICHT

Reprezentanții Partidului Social Democrat au postat pe o rețea socială un mesaj potrivit căruia redeschiderea grădinițelor ar fi devenit noua farsă a liberalilor.

PSD: Care este noua farsă liberală? România este în zodia IohanNICHT
Sursa foto: hepta
de L.D.    |    15 Iun 2020   •   09:15

”Redeschiderea grădinițelor devine noua farsă liberală în țara în care guvernarea refuză dublarea alocațiilor pentru copii. Zilele prostiei PNL continuă să facă victime!

Iohannis anunță că de azi se redeschid gradinițe și afterschooluri, Orban face ședință de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic.
Sute de mii de părinți au așteptat zile la rând normele care nu mai apar. E și greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri: “Aceste norme pe care Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii le va publica...”

Tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se așeze la aceeași masă trei liberali, Anisie, Tătaru și Violeta Alexandru.
Ministrul Sănătății are o preocupare exclusivă, mega-licitația de măști, ministrul Muncii trăiește în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare.

De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măști pentru nevoiași, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocațiilor se umple de praf. Pentru copii și familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!”

×
Subiecte în articol: Partidul Social Democrat

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close