Antena 3 CNN Politică PSD: Or-ban la ban trage. Sunt în stare să țină țara în starea de alertă până la toamnă!

PSD: Or-ban la ban trage. Sunt în stare să țină țara în starea de alertă până la toamnă!

Pentru premierul Ludovic Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul, iar românilor le pică doar austeritate, acuză PSD: „Sunt în stare să țină țara în stare de alertă până la toamnă doar ca toți liberalii importanți să apuce să se îmbogățească”.

PSD: Or-ban la ban trage. Sunt în stare să țină țara în starea de alertă până la toamnă!
Sursa foto: Hepta
de L.D.    |    15 Iun 2020   •   14:57

”Pentru Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul. Românilor le pică doar austeritatea, fiindcă bogăția țării este confiscată de firmele liberale prin achiziții fără licitație.

În guvernarea PNL, prețurile la carne și conserve au crescut de la 15 la 40%, iar șomajul a devenit un coșmar național. Zeci de mii de mici antreprenori nu mai reușesc să-și repornească afacerile, fiindcă Guvernul n-a fost capabil de un plan de relansare a economiei. Iar acum criza ajunge să lovească și firmele mari: se pregătesc disponibilizări de până la 20% printre tinerii corporatiști.

Orban și Cîțu îngroapă țara felicitându-se cât de buni sunt la aspirat banii statului prin achiziții publice fără licitație pentru firmele partidului. Sunt în stare să țină țara în stare de alertă până la toamnă doar ca toți liberalii importanți să apuce să se îmbogățească!

Nu contează că 3 din 10 români au pierdut deja o treime din salariu și că nivelul de trai se degradează accentuat. Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage... Iar restul țării poate să tragă obloanele. După 10 ani, dreapta readuce austeritatea în România”, scriu reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Partidul Social Democrat

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close