Antena 3 Politică PSD: PNL nu a vrut niciun moment să ofere milioanelor de copii mai mulți bani

PSD: PNL nu a vrut niciun moment să ofere milioanelor de copii mai mulți bani

09 Iun 2020   •   16:14
PSD: PNL nu a vrut niciun moment să ofere milioanelor de copii mai mulți bani
Sursa foto: Hepta

Partidul Social Democrat îi acuză pe liberali că nu au intenționat niciun moment să le mărească alocația copiilor din România.

”Dublarea alocațiilor este pe masa președintelui Iohannis de o săptămână și fiecare zi care trece fără ca legea să fie promulgată arată că PNL nu a vrut în niciun moment să ofere milioanelor de copii mai mulți bani.

Pentru a-și acoperi incapacitatea, Orban a ajuns să numească drepturile copiilor – pomeni, iar Cîțu să-i spună lui Iohannis că legea pe care deja a promulgat-o în ianuarie este neconstituțională acum, în iunie. Asta în timp ce milioane de euro se duc în conturile firmelor de casă, iar instituțiile publice sunt sufocate de ”profesioniștii” cu carnet de partid.

Dovediți responsabilitate înainte de a o cere! Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile și amenzile, ar fi inuman să-i pedepsiți acum și pe copii. Fiindcă fiecare zi în care președintele Iohannis întârzie să promulge legea este, practic, o amendă pe care le-o aplică și copiilor României!”, au scris social democrații pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close