Antena 3 Politică PSD: USR să dovedească la moţiune dacă e cu adevărat împotriva corupţiei sau doar mimează

PSD: USR să dovedească la moţiune dacă e cu adevărat împotriva corupţiei sau doar mimează

de Georgiana Adam    |    28 Aug 2020   •   16:15
PSD: USR să dovedească la moţiune dacă e cu adevărat împotriva corupţiei sau doar mimează
Sursa foto: Hepta

PSD susţine, într-un mesaj postat pe Facebook, că PNL a "perfecționat traseismul și l-a transformat în politică de stat" şi cere USR să dovedească, la votul moţiunii, dacă e contra corupţiei sau nu.

"Luni, la votul moțiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupției și traseismului sau doar mimează asta!

Licitații publice trucate, anchetate de procurori. Resurse bugetare drenate către firmele de partid. Condamnați penal puși candidați la alegerile locale și membri ai clanurilor interlope numiți în funcții de conducere în instituțiile statului. Acesta este PNL-ul #corupt care guvernează azi România.

PSD: PNL a perfecționat traseismul și l-a transformat în politică de stat

Primari și parlamentari cumpărați la bucată. Fonduri alocate doar celor care primesc carnet de partid liberal. PNL a perfecționat #traseismul și l-a transformat în politică de stat", este mesajul transmis, vineri, pe contul de Facebook al PSD.

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul PNL - de la pandemie la pand e-mită generalizată" a fost prezentată pe 20 august în şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor, urmând să fie supusă votului Parlamentului pe 31 august.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close