Antena 3 CNN Politică Puiu Haşotti: Elena Udrea e o divă de mucava şi noua Miţa Biciclista

Puiu Haşotti: Elena Udrea e o divă de mucava şi noua Miţa Biciclista

Puiu Haşotti: Elena Udrea e o divă de mucava şi noua Miţa Biciclista
Sursa foto: puiu hasotti
05 Mai 2009   •   01:46

Senatorul PNL Puiu Haşotti a caracterizat-o luni pe ministrul Turismului, Elena Udrea, drept o "divă de mucava" şi "noua Miţa Biciclista", susţinând de asemenea că aceasta cheltuie bani publici pentru "iluzoria convingere a lumii" că România e paradisul planetei.

"Asistăm la metamorfozarea Ministerului Turismului într-un minister al propagandei sui generis implicând cheltuieli cu sau fară rost a banului public pentru, vezi Doamne, rebranduirea României şi iluzoria convingere a lumii că între Carpaţi, Dunăre şi Marea Neagră e paradisul de pe planetă. Aproape de prisos să amintesc posturile jenante, daca n-ar fi groteşti, în care s-a pus şi se pune zilnic cu o lejeritate ce frizează inconştienţa dna ministru de resort, eterna divă de mucava a happeningurilor montate când în Bucovina, când pe litoral, unde s-a afişat, cu ie ţărănească şi?strech de firmă, drept un fel de noua Miţa Biciclista", a afirmat liberalul într-o declaraţie politică susţinută în plenul Senatului, citată de Newsin.

Liberalul a susţinut apoi că Udrea s-a îmbrăcat nerespectuos la Alba Iulia, când cetatea a fost inclusă în circuitul turistic. "Pe la Alba Iulia, în caleaşcă habsburgică, demonstrând, în cazul din urmă, că nici nu i-a trecut prin minte să fie mai decentă într-un loc încărcat, în primul rând, de istorie românească, de la strămoşii daco-romani la Mihai Viteazul sau de la acesta la suveranii întregitori de la 1918, Ferdinand I şi Maria", a mai susţinut liderul senatorilor liberali.

Nici preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi acţiunea sa de a aduce lumină de la Ierusalim nu au scăpat ironiilor lui Haşotti. El a fost numit "un neprihănit care nu are nimic de-a face cu ceva sfânt". Şi "sărbătoarea laică de 1 Mai al lui Vanghelie et company" a fost sub tirul liberalului. El a spus că pentru micii lui Vanghelie s-au dat "bătălii ca la Posada sau Călugăreni", de la petrecere nelipsind valurile de bere, manelele, "muzichia preferată a PSD".

Despre Emil Boc, liberalul a spus că este "mult prea umilul şi docilul scutier al voievodului din Cotroceni". "În ceea ce mă priveşte, îmi permit să adaug: atenţie, pietoni; atenţie, electori! Actualul guvern funcţioneazǎ precum maşina comunismului: nu are motor, nu are volan, dar toatǎ energia şi-o consumǎ prin claxon", a conchis Haşotti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close