Ramona Ioana Bruynseels își invită contracandidații la prezidențiale la o dezbatere sinceră

01 Noi 2019   •   16:48
Ramona Ioana Bruynseels își invită contracandidații la prezidențiale la o dezbatere sinceră

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidenţiale, a lansat o provocare pentru contracandidaţii săi.

Aceasta îi invită la o dezbatrere, pe Dan Barna, Mircea Diaconu şi Teodor Paleologu şi le cere acestora să dea dovadă de sinceritate. 

„Dacă bărbăția politică s-ar măsura în capacitatea a de a evita confruntările directe, România ar fi campioană mondialaă. De la începutul camapniei electorale, mulți dintre liderii politici la Președinția României se feresc ca necuratul de tămâie de o întâlnire față în față cu orice contracandidați incomozi. Mă aștept ca trei candidați cu pretenții care anunță în orice împrejurare că își doresc dezbateri, respectiv Dan Barna, Mircea Diaconu și Theordor Paleologul să treacă de la vorbe la fapte. Așadar, vă invit la o confruntare cu mine și dacă vă feriti si de această întâlnire în patru, este clar că nu sunteti sinceri, atunci când solicitați confruntări si nu aveți curajul unui dialog incomod, dar civilizat ”, este mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels.

Parteneri
x close