Antena 3 CNN Politică Reacție dură în PSD, după acuzațiile lui Firea: ” Nu a făcut nimic pentru București. Nu o susține nimeni în partid”

Reacție dură în PSD, după acuzațiile lui Firea: ” Nu a făcut nimic pentru București. Nu o susține nimeni în partid”

Reacție dură în PSD, după acuzațiile lui Firea: ” Nu a făcut nimic pentru București. Nu o susține nimeni în partid”
05 Sep 2018   •   13:07

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat miercuri că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are susţinerea nimănui în partid, iar în grupul parlamentar colegii sunt nemulţumiţi de ea. Rădulescu a mai spus că edilul nu a făcut nimic pentru Bucureşti, dar că nu este vina partidului, şi că va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

“Nu o susţine nimeni în partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil că o susţin câţiva securişti acoperiţi care sunt pe la noi prin partid, dar asta e viaţa, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că aşa se întâmplă. Nu cred că o susţine nimeni. Şi ieri (marţi - n.r.) în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mult parlamentari care chiar i-au cerut domnului preşedinte să o cheme la grupul parlamentar, pentru că lumea e nemulţumită de ceea ce face ea. Noi o înţelegem că nu a făcut nimic pentru Bucureşti, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcţii nişte persoane, trebuie să îşi asume responsabiitatea. Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta e culmea. (...) Asta e o chestiune penibilă pe care dânsă o foloseşte acuma ca să se scoată faţă de cetăţenii români. (...) Nu e vinovat partidul sau preşedintele că ea nu se pricepe în funcţia pe care şi-a dorit-o”, a declarat Cătălin Rădulescu, miercuri, în Parlament, conform news.ro.

Gabriela Firea, atac dur la Liviu Dragnea: Nu vreau dărâmarea Guvernului Dăncilă. Eu nu am tăiat porci cu statul paralel

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefică pentru partid și pentru țară

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu că mă sprijină, dar în realitate nu este așa

Gabriela Firea la ”Punctul de întâlnire”, în această seară, de la ora 21:00

×
Subiecte în articol: reactie PSD Catalin Radulescu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close