x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Gheorghe Flutur, candidatul PDL la CJ Suceava, promite autostradă Siret - Bucureşti

de Antena3.ro   •   27 Mai 2012   •   23:38
Gheorghe Flutur, candidatul PDL la CJ Suceava, promite autostradă Siret - Bucureşti 429
Foto: Intact Images
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, candidat PDL pentru un nou mandat, le-a spus alegătorilor din zona Siret că începerea lucrărilor la autostrada Siret - Bucureşti şi crearea de locuri de muncă reprezintă priorităţi pentru următorii patru ani, informează Agerpres.
La o întâlnire cu oamenii din zonă, Flutur a afirmat că în prezent există aprobarea pentru coridorul rutier Nord - Sud.

''Eu am fost cel care am chemat Comisia Europeană şi am cerut coridorul Nord - Sud, autostrada Siret - Bucureşti. Şi mă rog la Dumnezeu ca în următorul mandat să începem această mare investiţie care să lege Nordul de Sudul României. Aici este interesul Poloniei, al Ucrainei şi al nostru să mergem spre Turcia. Despre asta trebuie să discutăm ca mari proiecte de dezvoltare a zonei'', a precizat Flutur.

Totodată, el a anunţat că se vor deschide punctele de trecere a frontierei de la Climăuţi şi Ulma, dar va fi modernizat şi cel din Siret.

'Dar va trebui ca primăria să aibă mai multă iniţiativă. De ce spun asta? Suntem pe graniţa de est a Uniunii Europene. Acum modernizez aeroportul de la Salcea pentru a veni mai mulţi investitori şi e nevoie să jucăm această carte cu Ucraina. Şi dacă dă Dumnezeu şi deschidem şi autostrada Nord-Sud, atunci putem să discuta despre dezvoltare. Până atunci va trebui să avem aici un primar gospodar, care să continue să vă rezolve aşteptările dumneavoastră'', a explicat Flutur.

Acesta i-a îndemnat pe oameni să dea votul lor candidatului PDL la Primăria Siret, Vasile Tablan.


sati