Antena 3 CNN Politică Şerban Mihăilescu: Îmi asum porecla de Micky Şpagă (VIDEO)

Şerban Mihăilescu: Îmi asum porecla de Micky Şpagă (VIDEO)

Şerban Mihăilescu: Îmi asum porecla de Micky Şpagă (VIDEO)
29 Apr 2010   •   11:24

Senatorul independent Şerban Mihăilescu a declarat, joi, că îşi asumă porecla de Micky Şpagă, dar că ar fi trebuit să se apere mai bine atunci când a primit-o. Invitat la emisiunea News Magazine, de la Antena 3, fostul ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului a explicat şi de unde i se trage această denumire.

"Porecla nu a avut nicio legătură cu acest dosar, în primul rând. A apărut mult mai devreme. A fost într-un ziar francez dată pentru prima dată. Nu m-am apărat bine, ca să fie clar. Am făcut o greşeală şi-am crezut că e aşa, o chestiune spusă pe culoare. Am câteva bănuieli, dar n-au niciun fel de valoare faţă de faptul că ea există. Şi, mă rog, acum m-am obişnuit. Dar a fost greşeala mea că nu m-am apărat la momentul respectiv, corect, legat de această chestiune", a declarat Mihăilescu.

Senatorul susţine că a primit această poreclă din cauza oamenilor din jurul său.

"Am varianta mea, dar ducem discuţia înt-o chestie de putere şi de interese mult mai mare. Ar trebui să spun că anumiţi colaboratori ai mei nu au avut cele mai bune practici, ca să zic aşa, pe lângă biroul care a fost. Şi atunci s-a creat că doar şeful...", a spus senatorul.

Iniţial, Mihăilescu s-a ferit să numească vreunul dintre respectivii "colaboratori". La un moment dat, însă, senatorul a recunoscut că porecla i-a fost dată din cauza lui Fănel Pavalache.

"De exemplu, acest Pavalache, care ne-a făcut atâta rău din punct de vedere mediatic, a fost condamnat pentru şpagă. În cu totul altă chestiune. După care, ca să scurteze pedeapsa, în limbajul tipic, mi-a făcut mie un denunţ super profesionist (...) Atâta vreme cât un consilier a fost condamnat în justiţie, e suficient unul", a mai precizat Mihăilescu.




Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, marţi, trimiterea în judecată a senatorului independent Şerban Mihailescu. Fostul ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului este acuzat că a primit foloase necuvenite şi nu a respectat regimului
armelor şi muniţiilor. Procurorii anticorupţie au refăcut actele de urmărire penală, după ce Curtea Constituţională a stabilit că acesta beneficiază de imunitate.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Serban Mihailescu News Magazine
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close