Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae, despre sancțiunile pe care le riscă în PSD: „Nu am nicio apăsare”

Șerban Nicolae, despre sancțiunile pe care le riscă în PSD: „Nu am nicio apăsare”

Șerban Nicolae, despre sancțiunile pe care le riscă în PSD: „Nu am nicio apăsare”
09 Mai 2017   •   14:41

Preşedintele Comisiei juridice, senatorul Şerban Nicolae, a vorbit, luni, la Antena 3, despre Comitetul Executiv Naţional al PSD, care se va reuni miercuri pentru a discuta poziția sa în partid, după scandalul legat de legea grațierii.

Șerban Nicolae nu a exclus posibilitatea ca în CEx-ul de mâine să aducă noi clarificări în legătură cu proiectul legii grațierii inițiat de Guvern și care se află încă la Senat, precum și în legătură cu felul în care funcționează Comisia Juridică de la Senat.

”Nu am nicio apăsare, nu există niciun fel de disfuncționalitate, nu am avut niciun fel de blocaj și în ceea ce privește deciziile, lucrurile au fost făcute cu maximă transparență. Dacă se impun sancțiuni vom vedea la fața locului. În ceea ce mă privește, nu am niciun fel de temere pentru simplul motiv că nu am făcut niciun compromis legat de funcții, nici când am primit, nici când mi s-au luat”, a spus Șerban Nicolae, la Antena 3.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni miercuri pentru a discuta situaţia privind legea graţierii, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, menţionând că nu Şerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect şi vor fi sancţiuni.

"Nu domnul Şerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect, eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege, că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern, pentru că s-a schimbat de foarte multe ori acolo şi eu sunt foarte nemulţumit. Miercuri, la ora 10,30, vom avea un Comitet Executiv Naţional, unde vom discuta şi subiectul ăsta, dar şi alte subiecte", a precizat Dragnea, la Parlament. 

 

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close