Antena 3 CNN Politică Sloganul lui Băsescu: "Atitudinea care schimbă România". Pliantele, tipărite înainte de anunţul "spontan"

Sloganul lui Băsescu: "Atitudinea care schimbă România". Pliantele, tipărite înainte de anunţul "spontan"

Sloganul lui Băsescu: "Atitudinea care schimbă România". Pliantele, tipărite înainte de anunţul "spontan"
Sursa foto: basescu
05 Oct 2009   •   09:21

Anunţul preşedintelui Traian Băsescu despre candidatura la alegerile prezidenţiale, ?smuls? de fermierii din Sânicolau Mare, i-a lăsat ?fără cuvinte? pe liderii PDL. Fără cuvinte, dar cu pliantele tipărite. La numai o zi de la anunţul lui Băsescu, milioane de pliante electorale cu noul slogan al şefului statului, plecau spre filialele din ţară ale PDL, potrivit Evenimentul Zilei.

?Atitudinea? pare să fie cuvântul de ordine, în familia prezidenţială. După ce EBA i-a invitat pe români să ?Ia atitudine?, în campania pentru alegerile europarlamentare, Traian Băsescu mizează pe ?Atitudinea care schimbă România? în campania sa.

Pliantele cu noul slogan vor fi distribuite începând de luni de democrat liberalii din ţară. Din ele aflăm că Băsescu este un preşedinte ?care a venit dintre oameni şi a rămas tot timpul între ei? şi că este ?nevoie de continuarea modernizării şi de aceeaşi atitudine fermă care să ducă România mai departe?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close