Antena 3 CNN Politică Soarta coaliţiei, incertă: Emil Boc, mandatat să ia măsurile care se impun pentru o bună guvernare

Soarta coaliţiei, incertă: Emil Boc, mandatat să ia măsurile care se impun pentru o bună guvernare

Soarta coaliţiei, incertă: Emil Boc, mandatat să ia măsurile care se impun pentru o bună guvernare
27 Sep 2009   •   22:03

Soarta coaliţiei de la guvernare este, în continuare, incertă. Într-o şedinţă la centru, democrat liberalii din ţară au analizat, duminică, relaţia cu PSD şi l-au mandatat pe Emil Boc să ia măsurile care se impun.

În replică, social democraţii, care au avut şi ei înâlnirea lor, au afirmat că nu ştiu ce au vrut să spună colegii lor de guvernare. Liderii PSD spun că nu au discutat despre cazul Dan Nica.

Liderii PD-L, dar şi cei ai PSD au avut discuţii, separat, cu oamenii din teritoriu. Democrat-liberalii au luat în discuţie proasta colaborare din teritoriu dintre cele două partide de guvernare. Concluzia, o nouă sarcină pentru premierul Emil Boc.

Sunt însă unele voci care vorbesc despre faptul că PD-L ar pregăti remanierea ministrului de interne Dan Nica. Asta după ce acum două zile, ministrul a declarat că nu mai este disponibil nici un autocar în zilele alegerilor prezidenţiale. Dan Nica şi-a schimbat, între timp declaraţia.

Social-democraţii nu par însă a lua în serios zvonurile privind remanierea lui Dan Nica, în timp ce liderii PNL cred că întregul scandal este doar o strategie a partidelor de la guvernare.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Emil Boc Dan Nica PSD sedinta coalitie
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close