Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu: La ora 17.00 discutăm în PNL în ce măsură USL-ul mai poate funcţiona

Sorin Roşca Stănescu: La ora 17.00 discutăm în PNL în ce măsură USL-ul mai poate funcţiona

Sorin Roşca Stănescu: La ora 17.00 discutăm în PNL în ce măsură USL-ul mai poate funcţiona
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Apr 2013   •   11:30

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că în Biroul Permanent al PNL, care se reuneşte miercuri în şedinţă, se va discuta "în ce măsură USL-ul mai poate funcţiona".

Liberalul Roşca Stănescu a afirmat că Partidul Naţional Liberal nu a fost informat în prealabil de decizia premierului Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, de a face nominalizări pentru conducerea Parchetului General şi a DNA.

Laura Kovesi a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Antonescu: Dacă Ponta vrea să o desemneze pe Kovesi la DNA, eu MĂ OPUN

Premierul Victor Ponta, aflat la festivităţile prilejuite de aniversarea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, ar fi confirmat că Laura Codruţa Kovesi va prelua şefia DNA.

Ulterior,  Ponta le-a declarat jurnaliştilor că răspunsul său nu vine ca o confirmare a numirii fostului procuror general Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, acesta subliniind că nu a înţeles exact întrebarea care i-a fost adresată de către jurnalişti.


×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close