Antena 3 CNN Politică Stolojan nu consideră că înlocuirea lui Boc este utilă

Stolojan nu consideră că înlocuirea lui Boc este utilă

Stolojan nu consideră că înlocuirea lui Boc este utilă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Feb 2011   •   13:25

Ideea înlocuirii lui Emil Boc din postul de prim-ministru al României este văzută ca inutilă de către prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan.

Stolojan a declarat pentru RFI că schimbarea lui Boc nu va ajuta în nici un fel România acum, când aceasta are alte priorităţi şi angajamente internaţionale.

"România are deja angajamente internaţionale, pe care trebuie să le respecte, pentru că le are inclusiv faţă de Uniunea Europeană, nu le are numai faţă de Fondul Monetar Internaţional. Deci atunci când vorbim de schimbarea domnului Emil Boc, trebuie să ne punem foarte clar întrebarea: Cui foloseşte această schimbare ?", precizează pentru RFI vicepreşedintele PD-L.

Ideea preşedintelui Traian Băsescu de a  înlocui prim-ministrul cu un premier independent nu este bine primită de către colegii săi de partid, iar surse parlamentare menţionează pentru Mediafax că Emil Boc nu vrea să renunţe la funcţiile de prim-ministru şi preşedinte al PD-L şi  intenţionează să îşi ducă până la capăt ambele mandate.

×
Subiecte în articol: Emil Boc prim-ministru
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close